ГЕРБ направи конгрес за 17 млн., има хайвер от "байкалска щука" и масло от аржентинска секвоя...

17 милиона лева струва днешният конгрес на управляващата партия ГЕРБ, научихме от наши хора във фирми по организация на подобни мероприятия.
3000 делегати не просто са доведени в София, но това е станало при доста луксозни условия - всички са настанени в 4 и 5 звездни хотели на ол-инклузив за 3 дни.
Има и културна програма с екскурзоводи из столицата, транспортът със специални автобусчета също е за сметка на партията.
Самото мероприятие също е организирано без пестене като е ангажирана една от най-скъпите зали в града - "София Експо център". На всеки делегат е раздаден пакет с материали, който обаче не е само листовки и хартия с речите. Има и 32 гигабайтова флашка с всички презентации в електронен вид.
Делегатите са обгрижени и откъм храна. Три коктейла са предвидени - сутрин, обед и вечер.
На тях ще има не само стандартното папкане, но и деликатеси. Със сигурност се знае, че е направена поръчка към специализирана фирма, която доставя хайвер от "байкалска щука". Това е около 6 пъти по-скъпо от популярния "черен хайвер".
Има поръчка и за масло от "аржентинска секвоя". Това е изключителен деликатес, сервира се основно на събития като "Формула 1" в Монако и връчването на наградите "Златна Палма" в Кан.
Засега не е ясно какви са количествата от тези скъпи ястия и дали те са за всички делегати, или само за ръководството.
Като цяло обаче, целта на конгреса е да успокои и да вдъхне увереност на партийния актив, който става все по-притеснен, че по места народът масово го плюе и хули, и партийците ги е страх да се показват по улиците и на публични събития.

Т.Н.

Заб.: Тъй като става дума за хранителни продукти, които са екзотични и неизвестни, то преди да ползвате такива, проучете добре. Нямаме никаква представа какво точно е въпросният хайвер и въпросното масло. Внимавайте!

4 коментара:

 1. Ако това се предполага да е забавно в голяма грешка сте. Ако това се предполага да е съкратена версия на графомаските логореи на Неновините - на прав път сте. Също и с тоя акъл може да влезете в ГЕРБ, там полираните мозъци са предпочитани.

  ОтговорИзтриване
 2. ВСЕ ЕДИН ДЕН ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ НОСА.ГОСПОД ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.

  ОтговорИзтриване
 3. Лошото е че наближава времето когато ще повръщат погълнатото .

  ОтговорИзтриване
 4. Ясно защо е било това (овче)единодушие.

  ОтговорИзтриване